GYERMEK ELŐLÉPÉSI VIZSGÁK - 2017 NYÁR

 

A mai naptól, 2017. április 24-től május 12-ig megnyílt a következő gyermek előlépési vizsgára a 

 

KENJADO-n (Digitlális Dojo Adminisztricációs fiók - https://aikidojo.kenjado.com) belül a regisztárció!

 

A vizsgákra helyszínek - csoportok - fokozat szerint lehet jelentkezni, kérjük a megfelelőt kiválasztani, az adatok ellenőrzésénél különös tekintettel az öv méretének ellenőrzésére, ha esetleg már hosszabb övre lenne szükség (az öv mérete az öv hosszát jelenti cm-ben)!

 

Figyelem! A regisztráció nem jelenti automatikusan a vizsgára bocsáthatóságot. A szükséges feltételeket (befizetett éves tagdíj, szükséges edzésszám, befizetett havi tagsági díjak, vizsgadíj)  az oktatók ellenőrzik, ezt követően döntenek a jelentkezés jóváhagyásáról vagy elutasításáról, melyről a rendszer automatikus visszajelzést küld!

 

A vizsgadíjakról a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk, melyet az OTPPay rendszerén keresztül, bankkártyás fizetéssel lehet a leggyorsabban kiegyenlíteni, kérjük a fizetési időpont pontos betartását!

 

Az idei évtől 5-1.kyu fokozatra (zöld fehér csíkos övtől felfelé) központi vizsgán tudnak a tanulók tudásukról számot adni, az alacsonyabb fokozatokra történő vizsgák az eddig megszokottak szerint zajlanak.

 

Pótvizsgák: sikertelen vizsga esetén

 

  • kiscsoportokban - ovis koroszály - a vizsga napján, a vizsgát követően zajlik
  • nagycsoport - kisiskolás korosztály - a vizsgát követően a központi vizsga napján tehető egy alkalommal pótvizsga
  • junior csoportban nincs pótvizsga lehetőség, sikertelen vizsga esetén a következő vizsgán lehet újra az adott fokozatra vizsgázni

dojocho
Aikido Shinbukan Dojo 

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2018. 04. 23. 19:02
Ugrás az oldal tetejére